Flerbruksbil til Rogaland

Ønsketransporten Rogaland har anskaffet en flerbruksbil! ?

Ønsketransportens avdeling i Rogaland har i lengre tid spart til flerbruksbil til bruk ved transporter av mennesker som ikke har behov for avansert medisinsk utstyr eller båre. Vi har vurdert flere muligheter, men da vi kom over en flott S-max for en tid tilbake, forstod vi fort at dette var den rette bilen for oss. Den har utsvingbart passasjersete, som gjør det lett for en bevegelseshemmet å komme inn i bilen, samt gir en annen kjøreopplevelse med fri sikt til vei og omgivelser. Bilen har god plass til manuell rullestol eller annet i bagasjerommet, samt tre seter i baksetet. Ved behov er det også mulig å sette inn ytterligere to seter bakerst. Vi er kjempeglade for dette kjøpet og håper og tror at bilen vil bli flittig brukt til fremtidige oppdrag. Bilen er i sin helhet finansiert med innsamlede midler, gaver og donasjoner. Tusen takk til dere som har gjort dette mulig! ?

Vi håper også at de øvrige avdelingene i Ønsketransporten etter hvert vil få mulighet til å anskaffe seg en lignende bil.

Ønsketransporten