Fotballkjærlighet ⚽️

I dag er det morsdag, men også Valentines Day- kjærlighetens dag ❤
Kjærlighet kommer i mange former, og forekommer i ulike relasjoner, som mellom venner ❤ I den anledning passer det godt å dele litt fra vårt siste oppdrag.

Vi fikk nylig en forespørsel fra en vennegjeng med en forkjærlighet for fotball. Den ene kameraten i vennegjengen er dessverre blitt uhelbredelig kreftsyk og kameratene hadde et inderlig ønske om å få tatt han med på den lokale puben for å se en fotballkamp med favorittlaget.

Ved slike forespørsler er det svært viktig at alle kan mobilisere raskt, og med godkjenning fra medisinsk team og kameraten selv, ble ønsket en realitet. Målet var å få en hyggelig kveld for hele kameratgjengen, hvor de fikk være sammen og gjøre noe de hadde en felles forkjærlighet for; å se favorittlaget spille. Samme kveld var de samlet på den lokale puben og fikk se Manchester United spille på storskjerm. Frivillige fra Ønsketransporten var til stede hele kvelden, slik at oppdraget kunne avsluttes ved behov. Det er flott å se venner ta vare på hverandre på denne måten, og det er fantastisk for oss i Ønsketransporten å kunne bidra til litt glede i en ellers vanskelig hverdag ?Takk for at vi fikk dele dette øyeblikket! ?Et godt minne er et minne man kan gjemme på innerlommen, som kan hentes frem når man trenger det. Et tilbakeblikk til et øyeblikk man ønsker å bevare, som kanskje har sin største verdi sett i bakspeilet. Ta vare på de gode stundene og hverandre❤

Ta kontakt om du selv har et behov du tenker vi kan hjelpe deg å dekke, eller om du kjenner noen som kan ha behov for vår bistand. Vi vurderer alle forespørsler!
Telefon nr. 90 18 07 19 eller post@onsketransporten.no

Ønsketransporten