TIX slipper sang til minne om Aurora Buerskog

TIX slipper sang til minne om Aurora Buerskog, og donerer inntektene til Ønsketransporten
I påsken 2019 fraktet Ønsketransporten kreftsyke Aurora til påskefjellet en siste gang.

Aurora var en stor fan av TIX, men rakk dessverre ikke å treffe han mens hun enda levde. Andreas Haukeland har i etterkant møtt familien til Aurora og som et resultat av dette har han skrevet en sang til minne om henne.

«Det er nå to år siden jeg begynte på denne låten, men nå vil jeg endelig utgi den for å gjøre den tilgjengelig til alle de som kanskje trenger den og forhåpentligvis kan finne trøst i den», sier Haukeland.


«Engel, Ikke Dra» slippes i dag, og Andreas har valgt å donere overskuddet av låten til Ønsketransporten, da han sammen med Auroras familie håper dette kan bidra til at Ønsketransporten kan oppfylle flere drømmer også i fremtiden.

Andreas fortsetter:
«Aurora var opptatt av at man skulle se lyset i hverdagen. Et av hennes siste ønsker var å få oppleve påskefjellet igjen, og det ønsket oppfylte Ønsketransporten. Derfor har jeg valgt å donere overskuddet fra låten jeg skrev om henne til denne organisasjonen, med håp om at de kan oppfylle flere drømmer i fremtiden».
Den flotte låten finner du her:

Vi i Ønsketransporten er ydmyke og dypt takknemlige for denne støtten, og vil jobbe mot å oppfylle flest mulig ønsker i tiden som kommer

Tusen takk til TIX, Auroras familie og Universal Music Norge

Ønsketransporten