Hyttetur

«Hytta» er av stor betydning for mange. Et sted som vekker minner og et sted hvor minner skapes. Et sted hvor familie og venner treffes og for mange et fristed hvor en får et avbrekk fra hverdagens tjas og mas. Mangel på tid kan for mange være et hinder for å være på hytta så mye som en skulle ønske, men for enkelte kan funksjonsnedsettelser og sykdom være årsaken til at det vanskelig eller i noen tilfeller umulig å reise på hytta.

Anne Britt og familien hennes har reist på hytta i over 40 år, men tilkommet alvorlig sykdom har nå gjort det svært vanskelig for henne å reise noe sted. Anne Britt tok selv kontakt med Ønsketransporten med spørsmål om vi kunne hjelpe slik at hun kunne få reise en langhelg til sitt fristed. Via god planlegging sammen med Anne Britt, og med hjelp av lokalt helsevesen og flinke og engasjerte frivillige ble turen mulig å gjennomføre. Hun ble på torsdagen fraktet til hytta med Ønsketransportens ambulanse og ble hentet igjen på søndags ettermiddag. Flere fra familien samlet seg på hytta og fikk tilbringe etterlengtet tid sammen 💙

Ønsketransporten vil takke Anne Britt og hennes familie for deres tillit, for for hjelpen det lokale helsevesenet ga under oppholdet💙

Kjenner du noen som kan ha behov for vår hjelp?
Send en forespørsel via https://onsketransporten.no/onsker/ eller send oss en mail til eller ring 90180719.

Ønsketransporten