Bursdagsfeiring

Maria er en livsglad, ung kvinne.
Grunnet ryggmargsbrokk er hun multifunksjonshemmet, og inntil nylig har hun kunnet sitte både i vanlig rullestol og selv kjøre i elektrisk rullestol, men etter en infeksjon i vinter er hun nå sengeliggende.

Maria fylte nettopp 31 år, og i den anledning var det ønskelig at hun skulle få komme hjem for å feire dagen sin. Hennes egne hjelpemidler var ikke lenger tilstrekkelig, og det offentlige kunne ikke tilby liggende transport.
Hun ble derfor hentet med Ønsketransportens ambulanse og kjørt hjem hvor hun tilbragte ettermiddagen sammen med familien sin 💙

Å være avhengig av spesialtransport og andres hjelp for å kunne ta en tur ut, begrenser mulighetene betraktelig. For enkelte kan dette bety at det ikke lar seg gjøre, og ufrivillig isolasjon, selv for en kort periode, kan være svært belastende. Betydningen av å kunne få komme ut og ta del, kan være stor 💙

Har du eller noen du kjenner, behov for vår tjeneste? Ta kontakt via tlf.nr 90180719, epost post@onsketransporten.no eller via vår hjemmeside www.onsketransporten.no/onsker/

Ønsketransporten