Sam Smith konsert med Adrian

Adrian er en ung mann med en muskelsykdom som gradvis har ført til at han nå mangler funksjon i armer og bein, samt mangler nakkestabilitet. Han er også blind og har kraftig epilepsi.
Som de fleste andre unge mennesker, ønsker Adrian å leve livet til fulle, og har gode assistenter som hjelper han i hverdagen. Epilepsien setter allikevel stopper for mange ting, da det er mye som kan virke triggende, og anfallene han får er stort sett svært alvorlige.

Sam Smith skulle holde konsert i Oslo Spektrum i begynnelsen av mai, og Adrian hadde et stort ønske om å få med seg denne opplevelsen. Han tok kontakt med oss i håp om at vi kunne hjelpe.

Adrian har egen bil til bruk i hverdagen, men å sitte i rullestol over lengre tid er svært belastende, og virker triggende på hans epilepsi. Han håpet derfor at vi kunne transportere han med ambulansen dagen i forkant av konserten, slik at belastningen ble minst mulig. Det var i tillegg behov for helsepersonell til stede under konserten i tilfelle et anfall skulle oppstå, slik at han kunne hastes raskt til sykehus.
Vi kontaktet Oslo spektrum, og ble møtt med en utrolig velvilje til å få dette til 💙

Dagen før konserten ble Adrian og hans assistenter hentet på hans hjemmeadresse og transportert til Oslo, hvor de skulle innlosjeres på et hotell. Dessverre viste det seg at det ikke var fremkommelig inn på hotellrommet med båre, til tross for at dette var sjekket flere ganger ved bestilling. Det ble derfor nødvendig å skaffe et nytt hotellrom med det samme.
Scandic kunne heldigvis hjelpe, og de fikk rom på Scandic Helsfyr🫶

Neste dag ble de hentet av våre frivillige og transportert til Oslo
Oslo Spektrum Arena hvor de fikk en egen losje med plass til ambulansebåren. På denne måten kunne Adrian ligge under hele konserten, og bare nyte musikken 💙
Konserten ble en flott opplevelse for alle, og SAM SMITH leverte 🤩

På hjemturen var Adrian sliten, men i godt humør og alt var bra. Alle var klar over at ting raskt kunne endre seg, og det gjorde det da han plutselig fikk et kraftig epileptisk anfall. Så kraftig at han endte med å bli lagt på respirator i kunstig koma ❤️
Selv om dette var en hendelse det var tatt høyde for, og hvor en var klar over at det var en relativt stor sannsynlighet for at dette ville skje, var det tøft for alle involverte. Under oppdrag kommer en tett på livet til ønsker, og bånd knyttes, som jo er det som gjør det å være frivillig så fint, men også tøft når noe skjer ❤️

I flere dager visste en lite om hvordan det ville gå med Adrian, og gleden var stor da vi fikk vite at han var våken og hadde det bra ❤️

Tusen takk til Adrian som viste oss tillit ved å la oss få bidra til konsertopplevelsen💙💙💙
En fantastisk og ressurssterk ung mann som har satt spor i mange 💙

Dersom du eller noen du kjenner behov for vår hjelp, ta kontakt på telefon nr. 90180719, e-post post@onsketransporten.no eller benytt vårt elektroniske skjema på vår hjemmeside www.onsketransporten.no/onsker/

💙

Vi trenger også flere støttemedlemer, så meld deg gjerne her på hjemmesiden 💙

Ønsketransporten